0497 45 28 15

Over Stijn

Stijn Dirkx

Stijn voltooide de klassieke Latijn – Griekse opleiding aan het college van Genk en behaalde hierna een bachelor Communicatiebeheer. Gedurende de eerste 20 jaren van zijn carrière is hij actief als zelfstandig verzekeringsagent en commercieel bediende in het bankwezen. In 2017 deed hij stage als vastgoedmakelaar om in 2018 zijn BIV erkenning te behalen.

Als erkend vastgoedmakelaar uit Bocholt krijgt hij de kans om de regio Noord Limburg voor het kantoor van Marc Swevers voor zijn rekening te nemen.

In zijn vrije tijd speelt Stijn nog liefhebbersvoetbal en gaat hij een aantal keren per week lopen.
Contacteer Stijn

Functie binnen het bedrijf

Erkend Vastgoedmakelaar
Enthousiast, gedreven en secuur, steeds met een lach. Als geboren en getogen Bocholtenaar geeft Marc Swevers mij de kans om zijn kantoor te vertegenwoordigen in Noord Limburg. Met 20 jaar commerciële ervaring in het bank- en verzekeringswezen en meer dan 3 jaar ervaring als erkend vastgoedmakelaar, maak ik graag kennis met u in een vrijblijvend gesprek om te kijken of ik iets kan betekenen bij de verkoop van uw eigendom.

"Al 17 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 17 jaar is het team van Swevers Vastgoed een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Heusden-Zolder, Beringen en Geel zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 10-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.